اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس از آغاز عملیات برداشت مکانیزه پنبه در شهرستان زرین دشت با کمباین وش چین خبر داد.
به گفته وی؛ افزایش سرعت عملیات برداشت محصول به دلیل هم زمانی برداشت پنبه و کاشت غلات از اهمیت ویژه ای برخوردار است که با استفاده از این کمباین شاهد صرفه جویی در زمان نیز خواهیم بود.
دهقان پور برداشت سنتی پنبه را یکی از مشکلات اساسی تولید پنبه در مناطق پنبه خیز عنوان کرد و افزود: برداشت محصول در این روش هزینه بالایی دارد و زمان بر است از طرفی در این روش وش برداشت شده از کیفیت مناسبی برخوردار نیست.
این مقام مسئول تصریح کرد: بعد از مدت ها پیگیری مستمر، دستگاه کمباین وش چین که توسط یکی از کشاورزان شهرستان زرین دشت خریداری شده بود به ناوگان مکانیزاسیون استان فارس اضافه شد و امسال عملیات برداشت محصول به وسیله این دستگاه انجام می شود.
دهقان پور از استان فارس به عنوان یکی از استان های پنبه خیز کشور یاد کرد که دارای رتبه اول در میزان تولید محصول و رتبه دوم از نظر سطح زیر کشت پنبه در کشور به شمار می رود.
وی خاطر نشان کرد: در سال زراعی گذشته قریب به 18 هزار هکتار از مزارع استان فارس به کشت پنبه اختصاص یافت که 85 درصد از این مزارع با استفاده از انواع کارنده ها و بالغ بر پنج هزار هکتار به صورت ردیفی کشت شد که قابلیت برداشت مکانیزه محصول را دارد.
این مقام مسئول یادآور شد: از سه هزار و 900 هکتار سطح زیرکشت پنبه در شهرستان زرین دشت، هزار هکتار به صورت مکانیزه کشت شده بود که امروز شاهد برداشت محصول این مزرعه به وسیله کمباین وش چین بودیم.
در سفر یک روزه به شهرستان زرین دشت که با حضور محمدجواد عسکری رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولین انجام شد عملکرد کمباین وش چین در مزارع پنبه این شهرستان بررسی شد.
انتهای پیام/424
{{name}}
{{content}}